Блог вчителя фізичної культури Бруско Сергія Миколайовича

«Молодь обирає здоров'я»


Все більше мешканців Покровської громади із задоволенням долучаються до проєкту "Активні парки - локації здорової України".
В парку "ім.Б.Мозолевського" в суботу, 31 липня, о 9 ранку пройшло відкрите тренування з карате шотокан, яке провів тренер Фролов Михайло Олегович. В тренуванні мали змогу взяти всі охочі.
А у парку Горняків, теж в суботу, о 18:00 пройшли спортивні ігри, які з нетерпінням чекає громада селищ та які стають все масовішими. Традиційно їх провели Сергій Миколайович Бруско та Ольга Сергіївна Коровіна. Приємно, що до них долучаються не тільки нові учасники, а і нові волонтери, цього разу спортивний флешмоб та розминку провела Оксана Леонідівна Лопатіна. Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Покровської міської ради дякує всім, хто застосовує свої знання та вміння на користь громади.
Запрошуємо всіх охочих долучатися до активного та здорового способу життя, слідкуйте за оголошеннями щодо заходів проєкту на наших соціальних сторінках!







Share:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми в соціальних мережах!

Призери змагань з легкої атлетики. Травень - 2021

рамки

Останні поведомлення

Популярні поведомлення

Вибране повідомлення

ШСК "ПУМА-ЮНІОР" переможець 🏆 військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)❗️

    15 травня 2019 року відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цього року у з...


Перша нагорода шкільного спортивного клубу "ПУМА-ЮНІОР"ІІ місце - легкоатлетична естафета 8х50 метрів

Символіка спортивного клубу

Отримуйте повідомлення про нові статті