Блог вчителя фізичної культури Бруско Сергія Миколайовича

ВЕСЕЛО, СПОРТИВНО ТА КРЕАТИВНО!

 Черговий спортивний захід у рамках проекту «Активні парки – локації здорової України» відбувся на минулих вихідних у парку Гірників та зібрав чимало прихильників здорового способу життя та корисного відпочинку.

      Разом з організаторами заходу - відділом молоді та спорту міськвиконкому, вчителями фізичної культури Сергієм Бруско та Ольгою Коровіною дорослі та малеча грали у піонербол, бадмінтон, міні футбол, шахи та шашки, веселі спортивні естафети. Кожен мав змогу віддати перевагу тому виду спорту, який йому до душі, та провести час весело, спортивно та креативно.

      Знаково, що такі спортивні заходи вже стають традиційними для мешканців об’єднаної територіальної громади міста Покров і з кожним разом збирають все більше прихильників, а найважливішу роль у цьому відіграє відродження парку Гірників. Територія, яка ще п’ять років потому віддалено нагадувала парк – стає улюбленим місцем відпочинку руднічан.

     Створення умов для активного, спортивного та корисного дозвілля - це один із важливих напрямків роботи міської влади. Парки міста – це локації, де кожен може обрати для себе заняття на свій смак. Велика кількість волонтерських проектів та ініціатив, які почали реалізовуватися завдяки відродженню зон відпочинку – це найкращий показник роботи міської влади у цьому напрямку.

Share:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми в соціальних мережах!

Призери змагань з легкої атлетики. Травень - 2021

рамки

Останні поведомлення

Популярні поведомлення

Вибране повідомлення

ШСК "ПУМА-ЮНІОР" переможець 🏆 військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)❗️

    15 травня 2019 року відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цього року у з...


Перша нагорода шкільного спортивного клубу "ПУМА-ЮНІОР"ІІ місце - легкоатлетична естафета 8х50 метрів

Символіка спортивного клубу

Отримуйте повідомлення про нові статті