Блог вчителя фізичної культури Бруско Сергія Миколайовича

Перший старт на Чемпіонаті Днепропетровської області

     

6 квітня, у місті Нікополь, відбувся командний Чемпіонат Дніпропетровської області з легкоатлетичного кросу. У змаганнях узяли участь команди з усієї Дніпропетровської області, які змагались на дистанціях від 500 метрів, для найменших, до 8000 метрів, для молоді та дорослих спортсменів.
      Честь нашого міста захищали спортсмени відділення легкої атлетики КДЮСШ «Манганіт». Серед них були учні нашого закладу, Хомюк Вадим (5-А клас) та Кравченко Євген (6-Б клас), які вперше приймали участь у змаганнях такого рівня.
      Спортивний клуб "ПУМА-ЮНІОР" у нашому закладі почав працювати з вересня 2018 року, але за цей короткий час виховав гідних спортсменів для участі у Чемпіонаті Дніпропетровської області. Хлопці не пропустили жодного тренування, наполегливо і старанно працювали. Вадим тренувався на рівні з дорослими дітьми і це дало певні результати. На Чемпіонаті області він посів 4 місце.
     Досвід, який отримали юні легкоатлети на своєму першому чемпіонаті області, дуже важливий. Вітаємо хлопців і бажаємо нових перемог!!!
Займайтеся спортом, адже спорт – це здоров'я, сила духу, гарний настрій і самопочуття.
Бажаємо Вам Здоров'я !



Share:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми в соціальних мережах!

Призери змагань з легкої атлетики. Травень - 2021

рамки

Останні поведомлення

Архив блога

Популярні поведомлення

Вибране повідомлення

ШСК "ПУМА-ЮНІОР" переможець 🏆 військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)❗️

    15 травня 2019 року відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цього року у з...


Перша нагорода шкільного спортивного клубу "ПУМА-ЮНІОР"ІІ місце - легкоатлетична естафета 8х50 метрів

Символіка спортивного клубу

Отримуйте повідомлення про нові статті