Блог вчителя фізичної культури Бруско Сергія Миколайовича

ШКОЛА ЛЕДІ / СК "ПУМА-ЮНІОР"

     Збагачувати і підтримувати фізичне здоров’я дівчаток – одне із головних завдань нашого клубу. Метою тренера є залучення учнів до регулярних занять фізичною культурою і спортом, пропонуючи нові методики фізичного виховання. Серед різновидів оздоровчої фізичної культури саме аеробіка продовжує утримувати найвищу сходинку у рейтингу.
   Одна з причин такої популярності – урізноманітнення і постійне оновлення програм з урахуванням сучасних технологій у сфері оздоровчого фітнесу та бажання самих дівчат. Основою для програми, якою користується Ольга Сергіївна, є популярні види танцю (фанк, латина) та поєднання хореографічних елементів з оздоровчими практиками (йога, пілатес).
   На сьогодні аеробіка є одним з наймасовіших видів спорту. Заняття аеробікою допомагають розвитку аеробної витривалості, силових здібностей, укріплюють опорно-руховий апарат, розвивають гнучкість, координацію рухів, загальну витривалість.
   Збільшення учбових навантажень в школі, ведення школярами пасивного та малорухливого способу життя призводить до небажаних наслідків: погіршення стану здоров’я, поява зайвої ваги, невпевненість в собі тощо. Одним з шляхів вирішення даної проблеми є заняття аеробікою.
    Актуальність аеробіки пов’язана з доступністю рухів і вправ, які можна використовувати з метою тренування, корекції фігури, зміцнення здоров’я та як вид активного відпочинку.
    Даний вид спорту є доступним для всіх охочих, не залежно від рівня фізичної підготовки та статі. Заняття аеробікою не тільки допомагають вихованцям покращити свій фізичний стан, стати сильнішими та вправними, а й отримати максимум позитивних емоцій.
Share:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми в соціальних мережах!

Призери змагань з легкої атлетики. Травень - 2021

рамки

Останні поведомлення

Архив блога

Популярні поведомлення

Вибране повідомлення

ШСК "ПУМА-ЮНІОР" переможець 🏆 військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)❗️

    15 травня 2019 року відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цього року у з...


Перша нагорода шкільного спортивного клубу "ПУМА-ЮНІОР"ІІ місце - легкоатлетична естафета 8х50 метрів

Символіка спортивного клубу

Отримуйте повідомлення про нові статті