Блог вчителя фізичної культури Бруско Сергія Миколайовича

Призери змагань🏆 / "Міська спілка воїнів - учасників АТО"

   09 та 11 жовтня на базі стадіону «Авангард» відбувався I міський турнір на Кубок громадської організації "Міська спілка воїнів - учасників АТО" з нагоди Дня Захисника України.
       Учні старших класів загальноосвітніх закладів міста змагалися з командного багатоборства. Наш заклад представляла команда учнів та вихованців шкільного спортивного клубу «Пума-Юніор» у складі: Галушко Олександра, Демидова Даніеля, Бурмаги Даніїла, Козаченко Дмитра, Толстих Іллі. Хлопці продемонстрували всю свою спритність, швидкість, витривалість, фізичну підготовку. Цікаве, видовищне й динамічне спортивне дійство неабияк захопило не лише учасників, а й уболівальників. Кожний етап змагань був цікавим та захоплюючим, команди запекло змагалися за титул найкращої.
       За результатами змагань у командному заліку учні нашого закладу посіли почесне ІІІ місце. З окремих видів змагань маємо такі результати: біг на 100 метрів ІІ місце, метання гранати на дальність Ф-1ІІІ місце, біг на 1000 метрівІІ місце.
      Всі команди були нагороджені пам'ятними грамотами, медалями від громадської організації воїнів АТО та подарунками від міського голови Олександра Шаповала.
Не дивлячись на дощову погоду цей день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції!

                           Вітаємо наших спортсменів-переможців! Ви найкращі!
Share:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ми в соціальних мережах!

Призери змагань з легкої атлетики. Травень - 2021

рамки

Останні поведомлення

Популярні поведомлення

Вибране повідомлення

ШСК "ПУМА-ЮНІОР" переможець 🏆 військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)❗️

    15 травня 2019 року відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цього року у з...


Перша нагорода шкільного спортивного клубу "ПУМА-ЮНІОР"ІІ місце - легкоатлетична естафета 8х50 метрів

Символіка спортивного клубу

Отримуйте повідомлення про нові статті